BHV Herhaling E-learning theorie

HBO Safe BHV E-learning

BHV Herhaling E-learning theorie

BHV – cursus herhalen, maar heeft u te weinig tijd? Meld u dan aan voor een BHV herhaling E-learning. U neemt dan zelf de theorie door en de praktijkvaardigheden worden optioneel tijdens de cursusdag begeleid en getraind. Na deze dag bent u weer up-to-date om als BHV’er eerste hulp te verlenen. Maar ook weer om een beginnende brand te bestrijden. Deze module bestaat uit een theorie, als u ook praktijk wenst te doen dan dient u deze te kiezen waarin zowel theorie alsmede het praktijkdeel zit.

 

Theoriegedeelte BHV herhaling E-learning

Het theoriegedeelte neemt u in uw eigen tijd, plaats en tempo door en duurt circa 6 tot 8 uur afhankelijk van uw leertempo. Na inschrijving krijgt u van HBO Safe een e-mail met een inlogcode. Met deze code logt u in op uw computer, zodat u bij de lesstof kan. Aan de hand van voorbeelden, tekst en films worden er praktijksituaties geschetst. Vanuit deze situatie wordt de theorie uitgelegd. Er zitten ook oefentoetsen in het lespakket.

 

Voor wie

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig voor de BHV basisopleiding, wel dient u voor de BHV Herhalingsles uiteraard een BHV basisopleiding te hebben gevolgd. Een BHV’er kan op elke afdeling in de organisatie werken, zolang er maar een BHV-er aanwezig is. Bij grotere bedrijven moeten er zelfs meer dan één BHV’er aanwezig zijn. Dit is wettelijk bepaald en vastgelegd in de Arbo-wet.

 

Inhoud BHV herhaling e-learning

De volgende onderwerpen worden behandeld

Eerste Hulp

  • Taken bedrijfshulpverleners
  • Algemene hulpverleningsregels
  • Uitwendige wonden zoals oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, botbreuken, ontwrichtingen, wervelletsels en brandwonden
  • Reanimatie
  • Gebruik van de AED

Brand & Ontruiming

  • Brand en gevaren bij brand
  • De taak van de BHV’er bij een brand en een ontruiming
  • Voorbereiding van een ontruiming

Certificering BVH herhaling e-learning

De herhalingstraining bestaat uit 4 modules. Elke module sluit u af met een toets. Wanneer u voor alle toetsen via E-learning een voldoende heeft, kunt u een toelatingscertificaat uitprinten. Dit certificaat geeft u optioneel toegang tot een dagdeel met praktijkhandelingen. Wenst u ook de praktijk te doen? Kijk dan op de gecombineerde BHV herhaling E-learning theorie en praktijk.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze cursus BHV herhaling E-learning theorie en praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.