Reanimatie + AED met E-learning

Reanimatie + AED met E-learning

Wilt u leren reanimeren met gebruik van een AED? Maar heeft u geen tijd om de volledige cursus klassikaal te volgen? Dan is de  Reanimatie & AED training met e-learning een goede keuze. U kunt deze e-learning vanaf uw werkplek of thuis in uw eigen tempo volgen.

In deze training leert u reanimatietechnieken en een AED bedienen. Omdat er tegenwoordig op steeds meer openbare plekken en in bedrijven een AED aanwezig is, is het verstandig hiervoor een training te volgen. Zo weet u hoe u een AED moet bedienen en kunt u levens redden.

Voor wie
Iedereen die snel en effectief wil ingrijpen bij acuut hartfalen om zo de overlevingskans van slachtoffers te vergroten. Dit kunnen bijvoorbeeld medewerkers van een sporthal, winkeliers, bedrijven en particulieren zijn.

Inhoud
In deze cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

  • Basisreanimatie
  • Voorbereiden inzet van de AED
  • Reanimatie met behulp van de AED

Examinering/Certificering
Nadat u de toets met positief resultaat heeft afgelegd, kunt u deelnemen aan het praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte behandelen wij alle thema’s uit de e-learning. De geleerde theorie gaan we realistisch oefenen. Bij voldoende resultaat ontvangen deelnemers een certificaat. De geldigheid van het certificaat is 2 jaar. Wij adviseren jaarlijks een herhalingstraining te volgen.