Sociale Hygiene online + examen

Sociale Hygiene HBO Safe cursus opleiding training examen

Sociale Hygiene online + examen

Je eigen horecazaak beginnen?

Wat is er nu wel en niet verplicht bij de start van je eigen horecazaak? Dit is een veelgestelde vraag die wij graag willen beantwoorden. Wij hebben met onze klassikale en/of online (E-learning) cursus aan aantal belangrijke zaken opgesomd. Het belangrijkste is dat er in een horecagelegenheid altijd iemand in de zaal aanwezig moet zijn met een Sociale Hygiene diploma. Het is dus handig om meerdere personeelsleden deze (online) cursus te laten volgen. Na het succesvol afleggen van het examen ontvangen zij het diploma. Je wilt natuurlijk niet als enige het diploma op zak hebben, anders moet jij altijd op je zaak zijn en is een keer een dag vrij niet te realiseren.

Online

Bij HBO Safe Veiligheidstrainingen verstrekken wij een online cursus Sociale Hygiene, die kan je zelf op eigen tempo doorlopen. Na het behalen van de oefenexamens kan je jezelf inschrijven op de SVH examens die wij op ruim 40 inlooplocaties aanbieden.

De Cursus

In de HBO Safe Academy worden alle onderwerpen online behandeld die aan bod komen in het examen van SVH. Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op de verantwoordelijkheden die je hebt naar gasten toe, om hun veiligheid te waarborgen. Heb je vragen aan ons over de training of loop je ergens vast? Bel of mail ons zodat wij je weer vlot op weg kunnen helpen.

De volgende onderwerpen komen tijdens de online training aan bod:

  • Communicatie met collega’s en gasten.
  • Sociaal hygiënisch beleid.
  • Relevante wet- en regelgeving.
  • Diverse verslavingen.

Kosten

De kosten voor de online cursus zijn € 99,- + examen zijn € 125,- maakt totaal € 224,- excl. btw

De cursus is inclusief:

  • Eén jaar toegang tot de online leeromgeving.
  • Examen bij het SVH.

Data en Inschrijven

Het is altijd mogelijk om direct te starten met de online cursus Sociale Hygiene. Je hebt dan een jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Het examen moet je zelf aanvragen bij SVH. Hiervoor krijg je na het succesvol afronden van de online training een examenvoucher. Met deze voucher boek je een examen bij jou in de buurt.