HBO Safe biedt BHV cursussen voor organisaties, overheden en particulieren in Rotterdam. We beschikken over een groot netwerk van 22 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo kunt u altijd snel terecht bij een van onze professionele docenten bij u in de buurt. Ook hebben we ons eigen opleidingscentrum in Den Haag. Onze cursussen maken we altijd op maat: op de dag van de cursus gaan we aan de slag met wat voor ú van toepassing is. HBO Safe is een door het Rode Kruis gecertificeerde opleider. U bent dus altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande cursussen.

  • BHV cursus op eigen locatie in Rotterdam
  • Cursussen ook mogelijk op een van onze opleidingslocaties
  • Opleidingslocaties door het hele land
  • Altijd een BHV cursus op maat
  • Gecertificeerd door het Rode Kruis
  • Leer efficiënt met e-learningmodules

BHV cursus incompany en outcompany

Bekijk hieronder ons grote opleidingsaanbod. Ontdek zowel complete BHV cursussen als specifieke modules op het gebied van BHV. Bij ons is het mogelijk om een BHV cursus op locatie te volgen of op een van onze 22 opleidingslocaties. Zo weet u altijd zeker dat u snel een cursus kunt volgen, in of nabij Rotterdam. Klik op de gewenste module voor meer informatie. Een overzicht van alle prijzen van onze BHV cursussen vindt u op onze tarievenlijst.

BHV basisopleiding volgen?

BHV basisopleiding

Complete BHV cursus

Tweedaagse opleiding voor werknemers en werkgevers die nog niet eerder een BHV cursus hebben gevolgd. Na de training zijn de cursisten gecertificeerd BHV’er.

Kosten: vanaf € 294,- p.p.

BHV basisopleiding e-learning HBO Safe

BHV basisopleiding e-learning

Complete BHV cursus

Doordat de cursisten voorafgaand aan de praktijkdag een e-learning module volgen, halen deelnemers binnen één dag hun BHV certificaat.

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV basisopleiding module Eerste Hulp

BHV basisopleiding module Eerste Hulp

BHV module

Maatwerktraining van één dag voor de module Eerste Hulp (die onderdeel uitmaakt van de BHV cursus). Na de training kunnen de cursisten eerste hulp verlenen.

Kosten: vanaf € 149,- p.p.

BHV basisopleiding module brand en ontruiming

BHV basisopleiding module Brand en Ontruiming

BHV module

Tijdens deze eendaagse cursus halen deelnemers het certificaat van de module Brand en Ontruiming die onderdeel uitmaakt van de BHV cursus.

Kosten: vanaf € 159,- p.p.

BHV herhaling module Eerste Hulp herhaling

BHV herhaling module Eerste Hulp

BHV modules

Tijdens deze cursus van vier uur leren deelnemers alle vaardigheden voor het verlenen van eerste hulp. Deze module maakt onderdeel uit van elke BHV cursus.

Kosten: vanaf € 69,- p.p.

BHV herhaling E-learning HBO Safe

BHV herhaling theorie en praktijk met e-learning

BHV herhalingscursus

Doordat deelnemers voorafgaand aan de cursus de theorie doornemen met een e-learning module, duurt deze cursus slechts vier uur.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

Hoofd BHV herhaling

BHV herhalingscursus

Het hoofd BHV stuurt de andere BHV’ers aan en neemt de leiding in het geval van calamiteiten. Tijdens deze herhalingscursus worden kennis en vaardigheden opgefrist.

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV herhalingscursus

BHV herhaling

BHV herhalingscursus

Tijdens deze cursus van één dag frist u uw kennis en vaardigheden op het gebied van BHV op. Na deelname aan deze cursus mogen cursisten hun BHV certificaat met één jaar verlengen.

Kosten: vanaf € 149,- p.p.

HBO Safe BHV E-learning

BHV herhaling theorie e-learning

BHV herhalingscursus

Met deze cursus neemt u op een efficiënte manier het theoretische deel van de BHV herhalingscursus door. U kunt de cursus online volgen op een moment dat u uitkomt, of bij ons op locatie.

Kosten: vanaf € 49,- p.p.

BHV herhaling module Brand en Ontruiming

BHV herhaling module Brand & Ontruiming

BHV herhalingsmodule

Tijdens deze cursus van een halve dag frist u uw kennis en vaardigheden op het gebied van brand en ontruiming op. De kosten zijn inclusief het gebruik van benodigde blusmaterialen.

Kosten: vanaf € 79,- p.p.

BHV herhaling compact

BHV herhaling compact

BHV herhalingscursus

Deze herhalingscursus van zes uur verlengt de geldigheid van het BHV certificaat met één jaar. We verzorgen deze cursus in ons opleidingscentrum of incompany bij u op locatie.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

BHV ploegleider herhaling

BHV herhalingsmodule

Tijdens een crisissituatie moet de ploegleider het voortouw nemen. Deze cursus van één dag is geschikt voor BHV’ers met meerdere jaren ervaring. De cursus duurt een dag.

Kosten: vanaf € 179,- p.p.

BHV herhaling module Brand en Ontruiming

BHV ploegleider basisopleiding

Specialistische BHV cursus

In een groot bedrijf geeft de ploegleider tijdens crisissituatie leiding aan de andere BHV’ers. Ook bewaakt hij het opleidingsniveau van het BHV team en controleert hij de veiligheidsmiddelen. Deze uitgebreide cursus duurt dan ook anderhalve dag, bestaande uit 4 uur E-learning en een praktijkdag.

Kosten: vanaf € 249,- p.p.

Kleine blusmiddelen training

Specialistische BHV cursus

Na deze cursus weten deelnemers hoe ze moeten reageren en handelen wanneer er brand uitbreekt. Deze cursus duurt 3 uur. Alle te beoefenen blusmiddelen zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

Hoofd BHV basisopleiding

Specialistische BHV cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus van drie dagen worden deelnemers opgeleid tot Coördinator – Hoofd BHV. Na deze cursus kunnen ze voor hun werkgever het Arbo- en BHV beleid organiseren en zijn ze op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Kosten: vanaf € 799,- p.p.

Preventiemedewerker

Specialistische BHV cursus

Een preventiemedewerker draagt samen met de werkgever zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op werkplek. Tijdens deze cursus van één dag leren toekomstige preventiemedewerkers wat deze rol inhoudt.

Kosten: vanaf € 299,- p.p.

BHV teambuilding

Aanvullende BHV training

In deze training verzorgt HBO Safe een BHV scenario dat volledig aansluit op uw organisatie. Door samen met collega’s een crisissituatie te imiteren, traint u BHV vaardigheden en leert het team elkaar beter kennen.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

BHV escaperoom

Aanvullende BHV training

Op een speelse manier uw kennis over BHV opfrissen? In de escaperoom moeten deelnemers opdrachten uitvoeren waarin hun kennis over BHV wordt getoetst en opgefrist. Het spelelement? Op tijd weer buiten staan!

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV receptietraining

Aanvullende BHV training

Bij een ongeval, brand of ontruiming is het handelen van receptiemedewerkers vaak cruciaal. Tijdens deze training van 3 tot 4 uur leren receptiemedewerkers adequaat te handelen, zodat ze precies weten wat ze moeten doen in het geval van calamiteiten.

Kosten: vanaf € 149,- p.p.

Ontruimingsoefening

Aanvullende BHV training

Grote bedrijven en instellingen zijn verplicht een ontruimingsplan op te stellen en moeten dit minimaal één keer per jaar oefenen tijdens een ontruimingsoefening. HBO Safe organiseert (on)aangekondigd een ontruimingsoefening en toetst of de BHV’ers volgens de procedure handelen.

Kosten: vanaf € 399,- per oefening

Preventiemedewerker herhaling

Herhaling specialistische BHV cursus

Tijdens deze training worden de kennis en vaardigheden opgefrist die horen bij de rol van preventiemedewerker. We geven de training zowel op ons trainingscentrum als bij u op locatie gecombineerd met een ronde door uw bedrijf en na deelname ontvangt u een certificaat.

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV cursus op eigen locatie in Rotterdam

Als u gevestigd bent in Rotterdam hoeft u niet te reizen om een BHV cursus te volgen. HBO Safe verzorgt namelijk BHV cursussen op locatie. Handig, want dan kunnen we alle opgedane kennis direct toepassen in de werkomgeving. Dit zorgt ervoor dat uw werknemers goed voorbereid zijn op noodsituaties in uw organisatie. Wilt u een training op locatie? Neem dan contact met ons op via 085 303 74 80 of stuur een mail naar info@hbosafe.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Direct een BHV cursus in Rotterdam boeken

Is een BHV cursus op locatie niet mogelijk? Dan bent u van harte welkom op een van onze 22 opleidingslocaties. Onze opleidingslocaties liggen verspreid door heel Nederland. Wij werken samen met een grote groep docenten. Als u gevestigd bent in Rotterdam, is de dichtstbijzijnde locatie het Veiligheidsinstituut ABC Fandsa in Berkel en Rodenrijs. Wilt u weten welke cursussen er binnenkort bij u in de buurt zijn? Klik op de knop hieronder om onze opleidingsagenda te bekijken.

Cursuskalender

Altijd een BHV cursus op maat

Dankzij ons veelzijdige aanbod met BHV cursussen hebben we altijd wel een cursus die geschikt is voor uw situatie. Zo hebben we aanvullende trainingen voor receptiemedewerkers, trainingen met een focus op teambuilding, e-learningmodules en nog veel meer. Onze specialisten passen de cursus altijd aan op wat voor u van toepassing is. Vraag een offerte op voor een BHV cursus op maat door te bellen naar 085 303 74 80. Of stuur een bericht naar info@hbosafe.nl.

Opleidingscentrum in Den Haag

Naast ons netwerk met opleidingslocaties beschikken we over een eigen opleidingscentrum in Den Haag. Ons opleidingscentrum is gunstig gelegen naast de A12. We zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie beschikt over genoeg parkeerplaatsen en het openbaar vervoer stopt vlakbij. De cursussen geven we in moderne theorielokalen. Ook hebben we een ruime ontvangst- en lunchruimte. Bekijk onze cursuskalender om alle BHV cursussen te bekijken. Hierbij staat ook aangegeven welke cursussen we in ons opleidingscentrum geven.

BHV cursus vergoeding

Omdat vele zorgverzekeraars het belang van preventie inzien, wordt een groot deel van de veiligheidstrainingen van het Rode Kruis tot wel 100 procent vergoed. Een vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welke aanvullende modules zijn afgesloten. De kosten voor een BHV cursus dient u eerst zelf te betalen. Vervolgens kunt u deze kosten declareren. Hiervoor dient u een factuur in. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk dat u uw certificaat indient. Geef tijdig aan ons door dat u in aanmerking komt voor een vergoeding. Zo kunnen we rekening houden met de eisen die aan de factuur worden gesteld.

Neem contact met ons op

Samen zorgen we voor een veiliger werkomgeving. Voor meer informatie over onze BHV cursussen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 303 74 80. Of stuur een e-mail naar info@hbosafe.nl. We helpen u graag verder.