Of u nu op zoek bent naar een complete BHV cursus, een losse BHV module of een BHV herhalingscursus: bij HBO Safe in Den Haag vindt u altijd een training die bij uw wensen past. Onze ervaren trainers leiden samen 5000 cursisten per jaar op en HBO Safe is Excellent Partner van het Rode Kruis. Tevens zijn wij Excellent Partner van het Rode Kruis. Bekijk onze cursuskalender voor de volgende BHV cursussen in Den Haag en profiteer hierbij van de volgende voordelen:

  • Groot aanbod BHV cursussen
  • Modern opleidingscentrum in Den Haag
  • Incompany en outcompany trainingen
  • Erkende opleider

Heeft u een vraag over ons cursusaanbod of wilt u advies bij het kiezen van de meest geschikte BHV cursus? Neem voor deze en al uw andere vragen contact op met onze opleidingsadviseurs via 085 303 7480 of informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@hbosafe.nl.

Opleidingscentrum in Den Haag

U vindt HBO Safe in de wijk Binckhorst. In ons opleidingscentrum beschikken we over verschillende trainingsruimtes en daarnaast is er voldoende buitenruimte voor het oefenen van praktijkscenario’s.

Adresgegevens

Binckhorstlaan 128
2516 BE Den Haag

Contactgegevens

T: 085 303 7480
E: info@hbosafe.nl

Aanbod BHV cursussen in Den Haag

Bekijk ons uitgebreide aanbod trainingen met complete BHV cursussen, BHV modules en BHV cursussen voor specifieke rollen. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de inhoud en opzet van de trainingen.

Aanvullende en specialistische BHV cursussen

Bij HBO Safe kunt u de aanvullende kleine blusmiddelen training volgen en kunt u zich samen met uw team verder ontwikkelen op het gebied van BHV met BHV teambuilding, een BHV escaperoom of een BHV ontruimingsoefening.

BHV cursus boeken

In de online cursuskalender van HBO Safe vindt u overzichtelijk de eerstvolgende data van onze BHV cursussen. Staat er geen geschikte datum tussen? Neem contact op met onze adviseurs via 085 303 7480 of stuur een bericht naar info@hbosafe.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over BHV cursussen

Wat leer ik precies?

De lesinhoud van een complete BHV cursus bestaat altijd uit een combinatie van het verlenen van eerste hulp, blussen van branden en oefenen van ontruimingen.

Hoelang is het certificaat geldig?

Wanneer u een BHV cursus heeft afgerond, is uw certificaat een jaar lang geldig. Door op tijd een herhalingscursus te volgen, verlengt u de geldigheid met twaalf maanden.

Waarom is een cursus met e-learning goedkoper?

Doordat u de theorie thuis alvast doorneemt, hoeft de trainer hier geen tijd aan te besteden tijdens de cursusdag. Doordat de trainingsdag korter is, valt de prijs van een training met e-learning iets lager uit.

Welke cursus past bij mij?

Volg wanneer u nog niet eerder een BHV cursus heeft afgerond de BHV basisopleiding of BHV basisopleiding met e-learning. Door na een jaar een BHV herhalingscursus te volgen, verlengt u de geldigheid van uw certificaat met twaalf maanden.

Contact opnemen met HBO Safe

Bent u gevestigd in of nabij Den Haag en bent u op zoek naar een ervaren BHV opleider? Neem contact op met HBO Safe en informeer naar de mogelijkheden. Dit kan door te bellen naar 085 303 7480 of door een e-mail te sturen naar info@hbosafe.nl.