BHV herhaling module Eerste Hulp

BHV herhaling module Eerste Hulp herhaling

BHV herhaling module Eerste Hulp

Bedrijfshulpverleners moeten vaardigheden regelmatig trainen. Dit is nodig om aan de eisen van de Arbo – wet te voldoen. Daarom kunnen deelnemers bij ons een BHV herhalingscursus volgen, zoals de BHV herhaling module Eerste Hulp.

Net als de BHV basiscursus is de BHV Herhaling module Eerste Hulp zeker niet saai. Dankzij een wisselend programma, blijft de herhaling een interessante opleiding.

BHV herhaling module Eerste Hulp: voor iedereen met een BHV diploma

De training herhaling BHV module Eerste Hulp is geschikt voor iedereen met een geldig BHV diploma. Deelnemers houden kennis en vaardigheden actueel en het diploma of certificaat geldig. Voor wie nog geen BHV basisdiploma heeft, kan eerst onze BHV basiscursus volgen.

Inhoud training

  • Gedurende een halve dag van 8:30u tot 12:15u of 12:45u tot 16:30u
  • Gedurende het dagdeel wordt de module Levensreddende Eerste Hulp (LEH) gegeven. Hierin worden de onderdelen spoedeisende en niet-spoedeisende hulp getraind
  • Inzet van een reanimatiepop, AED, alle mogelijke verbandmiddelen, etc.
  • De prijs is inclusief de medewerking van een lotusslachtoffer. Het lotusslachtoffer kan verwondingen, ongevallen of ziektes realistisch spelen, nabootsen en grimeren

Examen/ Certificering BVH herhaling module Eerste Hulp

In tegenstelling tot de basisopleiding BHV wordt de herhaling niet met een examen afgesloten. Na de training beoordeelt de docent of alle oefeningen goed zijn uitgevoerd. Zijn alle vaardigheden voldoende? Dan ontvangen deelnemers een herhalingscertificaat. Dit certificaat is één jaar geldig.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze BHV – trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.