BHV herhaling module Brand & Ontruiming

BHV herhaling module Brand en Ontruiming

BHV herhaling module Brand & Ontruiming

Bedrijfshulpverleners moeten kennis altijd bijhouden. Daarom hebben we verschillende herhalingstrainingen zoals de BHV herhaling module Brand en Ontruiming. BHV Herhalingen zijn namelijk nodig om aan alle eisen van de Arbo – wet te voldoen.

Net als de BHV basiscursus is de BHV Herhaling module Brand en Ontruiming absoluut niet saai. Dankzij een wisselend programma, blijft de herhaling een boeiende training. De cursus BHV herhaling module Brand en Ontruiming wordt gegeven volgens wettelijke eisen en het lesplan van het NIBHV.

BHV herhaling module Brand en Ontruiming: voor iedereen met een BHV – diploma

De herhaling BHV module Brand & Ontruiming is geschikt voor iedereen met een geldig BHV-diploma. Door het volgen van deze herhalingstraining houden deelnemers kennis en vaardigheden actueel. Ook blijft zo het diploma of certificaat geldig. Voor wie nog geen BHV basisdiploma heeft, kan eerst onze BHV basiscursus volgen.

Inhoud training

  • Gedurende een halve dag van 8:30u tot 12:15u of 12:45u tot 16:30u
  • Inzet van blusmiddelen en Table – Top ontruimingsplattegrond met eventueel een evacuatiestoel. Maar ook kan een ontruimingsoefening met alle faciliteiten geoefend worden. Hier gebruiken we onder andere rookmachines, knetterkasten, geluidsboxen en slachtofferpoppen voor.

Examen/ Certificering BVH herhaling module Brand & Ontruiming

In tegenstelling tot de basisopleiding BHV wordt de herhaling Brand & Ontruiming niet met een examen afgesloten. Na de training beoordeelt de docent of alle oefeningen goed zijn uitgevoerd. Zijn alle vaardigheden voldoende? Dan ontvangen deelnemers een herhalingscertificaat. Dit certificaat is één jaar geldig.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze BHV – trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.