Al meer dan 28 jaar verzorgt HBO Safe diverse BHV cursussen op maat in Zoetermeer en omgeving. Onze BHV cursussen zijn speciaal ontworpen voor organisaties, overheden en particulieren. Tijdens de trainingen gaan we aan de slag met wat voor u van toepassing is. We beschikken over een groot netwerk van 22 opleidingslocaties door heel Nederland. Ook verzorgen we complete trainingen op locatie. HBO Safe is een door het Rode Kruis gecertificeerde opleider. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande BHV cursussen, gewoon in of nabij Zoetermeer.

  • BHV cursus op eigen locatie in Zoetermeer
  • Trainingen volgen op een van de 22 opleidingslocaties
  • BHV cursussen op maat
  • Altijd een BHV cursus op maat
  • Gecertificeerd door het Rode Kruis
  • Leer efficiënt met e-learningmodules

BHV cursussen op maat

Bij HBO Safe is het mogelijk om een BHV cursus te volgen op uw eigen locatie in Zoetermeer. Of u kunt een cursus volgen op een van onze opleidingslocaties in de buurt. Ontdek hieronder ons grote opleidingsaanbod. We bieden zowel complete BHV cursussen als specifieke modules op het gebied van BHV aan. Klik op een module voor meer informatie. Uiteraard stemmen we de trainingen altijd af op uw situatie. Zo gaan we uitsluitend aan de slag met wat voor u van toepassing is.

BHV basisopleiding volgen?

BHV basisopleiding

Complete BHV cursus

Tweedaagse opleiding voor werknemers en werkgevers die nog niet eerder een BHV cursus hebben gevolgd. Na de training zijn de cursisten gecertificeerd BHV’er.

Kosten: vanaf € 294,- p.p.

BHV basisopleiding e-learning HBO Safe

BHV basisopleiding e-learning

Complete BHV cursus

Doordat de cursisten voorafgaand aan de praktijkdag een e-learning module volgen, halen deelnemers binnen één dag hun BHV certificaat.

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV basisopleiding module Eerste Hulp

BHV basisopleiding module Eerste Hulp

BHV module

Maatwerktraining van één dag voor de module Eerste Hulp (die onderdeel uitmaakt van de BHV cursus). Na de training kunnen de cursisten eerste hulp verlenen.

Kosten: vanaf € 149,- p.p.

BHV basisopleiding module brand en ontruiming

BHV basisopleiding module Brand en Ontruiming

BHV module

Tijdens deze eendaagse cursus halen deelnemers het certificaat van de module Brand en Ontruiming die onderdeel uitmaakt van de BHV cursus.

Kosten: vanaf € 159,- p.p.

BHV herhaling module Eerste Hulp herhaling

BHV herhaling module Eerste Hulp

BHV modules

Tijdens deze cursus van vier uur leren deelnemers alle vaardigheden voor het verlenen van eerste hulp. Deze module maakt onderdeel uit van elke BHV cursus.

Kosten: vanaf € 69,- p.p.

BHV herhaling E-learning HBO Safe

BHV herhaling theorie en praktijk met e-learning

BHV herhalingscursus

Doordat deelnemers voorafgaand aan de cursus de theorie doornemen met een e-learning module, duurt deze cursus slechts vier uur.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

Hoofd BHV herhaling

BHV herhalingscursus

Het hoofd BHV stuurt de andere BHV’ers aan en neemt de leiding in het geval van calamiteiten. Tijdens deze herhalingscursus worden kennis en vaardigheden opgefrist.

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV herhalingscursus

BHV herhaling

BHV herhalingscursus

Tijdens deze cursus van één dag frist u uw kennis en vaardigheden op het gebied van BHV op. Na deelname aan deze cursus mogen cursisten hun BHV certificaat met één jaar verlengen.

Kosten: vanaf € 149,- p.p.

HBO Safe BHV E-learning

BHV herhaling theorie e-learning

BHV herhalingscursus

Met deze cursus neemt u op een efficiënte manier het theoretische deel van de BHV herhalingscursus door. U kunt de cursus online volgen op een moment dat u uitkomt, of bij ons op locatie.

Kosten: vanaf € 49,- p.p.

BHV herhaling module Brand en Ontruiming

BHV herhaling module Brand & Ontruiming

BHV herhalingsmodule

Tijdens deze cursus van een halve dag frist u uw kennis en vaardigheden op het gebied van brand en ontruiming op. De kosten zijn inclusief het gebruik van benodigde blusmaterialen.

Kosten: vanaf € 79,- p.p.

BHV herhaling compact

BHV herhaling compact

BHV herhalingscursus

Deze herhalingscursus van zes uur verlengt de geldigheid van het BHV certificaat met één jaar. We verzorgen deze cursus in ons opleidingscentrum of incompany bij u op locatie.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

BHV ploegleider herhaling

BHV herhalingsmodule

Tijdens een crisissituatie moet de ploegleider het voortouw nemen. Deze cursus van één dag is geschikt voor BHV’ers met meerdere jaren ervaring. De cursus duurt een dag.

Kosten: vanaf € 179,- p.p.

BHV herhaling module Brand en Ontruiming

BHV ploegleider basisopleiding

Specialistische BHV cursus

In een groot bedrijf geeft de ploegleider tijdens crisissituatie leiding aan de andere BHV’ers. Ook bewaakt hij het opleidingsniveau van het BHV team en controleert hij de veiligheidsmiddelen. Deze uitgebreide cursus duurt dan ook anderhalve dag, bestaande uit 4 uur E-learning en een praktijkdag.

Kosten: vanaf € 249,- p.p.

Kleine blusmiddelen training

Specialistische BHV cursus

Na deze cursus weten deelnemers hoe ze moeten reageren en handelen wanneer er brand uitbreekt. Deze cursus duurt 3 uur. Alle te beoefenen blusmiddelen zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

Hoofd BHV basisopleiding

Specialistische BHV cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus van drie dagen worden deelnemers opgeleid tot Coördinator – Hoofd BHV. Na deze cursus kunnen ze voor hun werkgever het Arbo- en BHV beleid organiseren en zijn ze op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Kosten: vanaf € 799,- p.p.

Preventiemedewerker

Specialistische BHV cursus

Een preventiemedewerker draagt samen met de werkgever zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op werkplek. Tijdens deze cursus van één dag leren toekomstige preventiemedewerkers wat deze rol inhoudt.

Kosten: vanaf € 299,- p.p.

BHV teambuilding

Aanvullende BHV training

In deze training verzorgt HBO Safe een BHV scenario dat volledig aansluit op uw organisatie. Door samen met collega’s een crisissituatie te imiteren, traint u BHV vaardigheden en leert het team elkaar beter kennen.

Kosten: vanaf € 99,- p.p.

BHV escaperoom

Aanvullende BHV training

Op een speelse manier uw kennis over BHV opfrissen? In de escaperoom moeten deelnemers opdrachten uitvoeren waarin hun kennis over BHV wordt getoetst en opgefrist. Het spelelement? Op tijd weer buiten staan!

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV receptietraining

Aanvullende BHV training

Bij een ongeval, brand of ontruiming is het handelen van receptiemedewerkers vaak cruciaal. Tijdens deze training van 3 tot 4 uur leren receptiemedewerkers adequaat te handelen, zodat ze precies weten wat ze moeten doen in het geval van calamiteiten.

Kosten: vanaf € 149,- p.p.

Ontruimingsoefening

Aanvullende BHV training

Grote bedrijven en instellingen zijn verplicht een ontruimingsplan op te stellen en moeten dit minimaal één keer per jaar oefenen tijdens een ontruimingsoefening. HBO Safe organiseert (on)aangekondigd een ontruimingsoefening en toetst of de BHV’ers volgens de procedure handelen.

Kosten: vanaf € 399,- per oefening

Preventiemedewerker herhaling

Herhaling specialistische BHV cursus

Tijdens deze training worden de kennis en vaardigheden opgefrist die horen bij de rol van preventiemedewerker. We geven de training zowel op ons trainingscentrum als bij u op locatie gecombineerd met een ronde door uw bedrijf en na deelname ontvangt u een certificaat.

Kosten: vanaf € 199,- p.p.

BHV cursus op locatie in Zoetermeer

Wilt u een BHV cursus volgen op eigen locatie in Zoetermeer? HBO Safe verzorgt complete BHV cursussen in uw eigen werkomgeving. Dit kent een groot voordeel: we kunnen de theorie dan direct toepassen op de werkvloer. Op deze wijze zijn uw werknemers goed voorbereid op calamiteiten in uw organisatie. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 085 303 74 80. Of stuur een mail naar info@hbosafe.nl.

Direct een BHV cursus nabij Zoetermeer boeken

Mocht een BHV cursus op eigen locatie niet mogelijk zijn, kunt u ook terecht op een van onze opleidingslocaties. We beschikken over een landelijk collegiaal netwerk met 22 opleidingslocaties. De punten liggen verspreid door heel Nederland. Dankzij onze grote netwerk met opleidingslocaties en onze professionele docenten kunt u altijd snel terecht bij een BHV cursus nabij Zoetermeer. Bent u benieuwd welke BHV trainingen er binnenkort bij u in de buurt zijn? Klik op de onderstaande knop en kijk onze cursuskalender.

Cursuskalender

Ons eigen opleidingscentrum in Den Haag

Naast onze 22 opleidingslocaties, beschikt HBO Safe over een eigen professionele opleidingscentrum in Den Haag. Wanneer u klikt op een module naar wens, ziet u al snel op de desbetreffende pagina staan wanneer de training in onze opleidingscentrum wordt gegeven. Of bekijk het volledige overzicht met BHV cursussen op onze cursuskalender. Hier staan ook de trainingen bij die in ons opleidingscentrum in Den Haag worden gegeven. Het opleidingscentrum is gunstig geleden naast de A12 en beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Ook hebben we een ruime ontvangst- en lunchruimte. De trainingen geven we in moderne theorielokalen.

Vergoeding van een BHV cursus in Zoetermeer

De meeste zorgverzekeraars begrijpen het belang van preventie. Daarom wordt een groot deel van de veiligheidstrainingen van het Rode Kruis tot wel 100 procent vergoed. Een vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welke aanvullende modules er zijn afgesloten. U dient eerst zelf de kosten te betalen en vervolgens kunt u deze laten declareren door een factuur in te dienen. Komt u in aanmerking voor een vergoeding? Geef dit tijdig aan ons door. We houden dan rekening met de eisen die gesteld worden aan een factuur.

BHV cursussen en meer

Naast BHV cursussen kunt u ook terecht bij HBO Safe voor trainingen op het gebied van:

Daarnaast voorzien onze specialisten u graag van deskundig advies. Bovendien vindt u in onze webshop een groot scala aan veiligheidsmaterialen. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze BHV cursussen in of nabij Zoetermeer, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 303 74 80 of stuur een e-mail naar info@hbosafe.nl. We helpen u graag verder.