BHV herhaling compact

BHV herhaling compact

BHV herhaling compact

Met de cursus BHV herhaling compact houden bedrijfshulpverleners kennis en vaardigheden up-to-date. Onze ervaren docenten frissen vaardigheden en kennis op van de volgende twee onderdelen: Eerste Hulp en Brandbestrijding.

We trainen bedrijfshulpverleners bij voorkeur op uw eigen locatie. Dit doen we op de eerste plaats omdat de meeste calamiteiten rondom de werkplek gebeuren. Daarnaast hebben we de ervaring dat nieuwe kennis op eigen terrein beter blijft hangen. Is trainen op uw eigen locatie niet mogelijk door bijvoorbeeld ruimtegebrek? Geen enkel probleem. Aangezien we meerdere trainingslocaties hebben, is er altijd wel een trainingsplek bij u in de buurt.

Voor wie is de cursus BHV herhaling compact geschikt

De BHV herhaling compact is voor bedrijfshulpverleners die minder risico’s lopen. Dit zijn onder andere organisaties zoals het Midden Kleinbedrijf (MKB), middenstand en horeca. Daarentegen adviseren we zorginstellingen, grote kantoorcomplexen of andere bedrijven die meer risico’s lopen de BHV herhaling te volgen. Daarnaast adviseren wij om los van de BHV cursus jaarlijks op uw locatie een ontruimingsoefening te houden.

Inhoud cursus BHV herhaling compact

De volgende onderdelen worden tijdens de cursus behandeld:

Eerste Hulp

  • Algemene regels van de hulpverlening
  • Reanimatie en gebruikmaken van de AED
  • Ademweg vrijmaken
  • Stabiele zijligging
  • Praktijkoefeningen

Brandbestrijding

  • Het beperken en bestrijden van een beginnende brand
  • Kennis van de ontwikkeling van brand
  • Praktijkoefeningen

Examen/ Certificering

In tegenstelling tot de basisopleiding BHV wordt de BHV herhaling compact niet met een examen afgesloten. Na de training beoordeelt de docent of alle praktijkverrichtingen goed zijn uitgevoerd. Zijn alle vaardigheden voldoende? Dan ontvangen deelnemers een herhalingscertificaat. Dit certificaat is één jaar geldig.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze BHV – trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.