BHV herhaling E-learning praktijk

BHV herhaling E-learning HBO Safe

BHV herhaling E-learning praktijk

Wilt u de BHV cursus herhalen, maar heeft u te weinig tijd? Meld u dan aan voor een BHV herhaling praktijkdagdeel nadat u de E-learning ter voorbereiding heeft afgerond. U neemt dan zelf de theorie door en praktijkvaardigheden worden tijdens een verkorte cursusdag begeleid en getraind. Na dit dagdeel bent u weer up-to-date om als BHV’er eerste hulp te verlenen en om een beginnende brand te bestrijden.

Theoriegedeelte BHV herhaling E-learning

Het theoriegedeelte neemt u in uw eigen tijd, plaats en tempo door. Na inschrijving krijgt u van HBO Safe minimaal 4 weken voor aanvang van de praktijkdag een e-mail met een inlogcode. Met deze code logt u in op uw computer, zodat u bij de lesstof kan. Aan de hand van voorbeelden, tekst en films worden er praktijksituaties geschetst. Vanuit deze situatie wordt de theorie uitgelegd en zal u ongeveer 6 tot 8 uur zelfstudie verrichten. Om u goed voor te bereiden, zitten er oefentoetsen in het lespakket.

Praktijkgedeelte BHV herhaling E-learning

Tijdens de praktijkdag(deel) leert u alle vaardigheden die een BHV’er nodig heeft. Het dagdeel staat in het teken van Eerste Hulp en Brand en Ontruiming. U leert wat u moet doen bij verschillende soorten letsels en hoe u de AED moet bedienen in combinatie met reanimatie. Daarnaast leert u een beginnende brand te bestrijden en een ontruiming te initiëren. Je bent maar een halve trainingsdag kwijt en je bezit weer alle benodigde informatie om bij ongevallen de juiste handelingen te kunnen verrichten.

Voor wie

Voor BHV’ers die snel hun herhalingstraining willen volgen en goed zijn in zelfstudie.

Inhoud BHV herhaling e-learning

De volgende onderwerpen worden behandeld:

Eerste Hulp

  • Taken bedrijfshulpverleners
  • Algemene hulpverleningsregels
  • Uitwendige wonden zoals oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, botbreuken, ontwrichtingen, wervelletsels en brandwonden
  • Reanimatie
  • Gebruik van de AED

Brand & Ontruiming

  • Brand en gevaren bij brand
  • De taak van de BHV’er bij een brand en een ontruiming
  • Voorbereiding van een ontruiming

Examen/ Certificering BVH herhaling e-learning

De E-learning heeft toetsen die u met een voldoende moet afronden. Daarna kunt u een toelatingscertificaat uitprinten. Dit certificaat geeft u toegang tot de praktijkdag(deel).

Tijdens het dagdeel met praktijkoefeningen wordt u door de docent beoordeeld. Heeft u alles goed doorlopen? Dan ontvangt u het BHV herhalingscertificaat die een geldigheidsduur heeft van één jaar. Door elk jaar de herhalingscursus te volgen, kunt u de geldigheid jaarlijks verlengen. U blijft dan als officieel BHV’er geregistreerd staan.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze cursus BHV herhaling E-learning theorie en praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.