Referenties

De teamspirit is terug in de BHV organisatie sinds jullie alle veiligheidstrainingen en ontruimingsoefeningen verzorgen. Ga zo door met jullie opleidingsinstituut!

Nico, Centric NetherlandsBedrijfsveiligheid

Wij zijn erg blij met de goede evaluaties, we trainen honderden BHV/EHBO/EHAK collega’s bij jullie en men is altijd erg positief na de les. Sinds dit jaar zijn we begonnen met een ontruimingsoefening te integreren in de lessen, daarmee worden de BHV’ers op de feiten gedrukt in hun eigen wijkcentrum, dat werkt het best en men is zich hierna veel bewuster van de gevaren/risico’s in het gebouw.

Jacqueline, Xtra WelzijnEHBO

Wat was het weer een mooi jaar, jullie hebben onze BHV organisatie Γ©cht naar een hoger level weten te krijgen, de enthousiasme straalt van de docenten en het kennisniveau is zeer hoog.

Kees, Kamer van Koophandel WoerdenBHV cursus

We hebben niet vaak dat onze BHV’ers zo enthousiast waren om de unieke invulling van de dag, het was een geweldige teambuilding voor de mensen en de saamhorigheid is hierdoor erg toegenomen, men kon ook niet zonder elkaar deze dag en dat zie je nu terug op de werkvloer: top!

Leen, Siemens te Den HaagBHV cursus

Bedankt voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Onze BHV organisatie loopt mede dankzij jullie bijdrage voorspoedig en beschikken we over een zeer enthousiast team! Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond 2017!!

Ginger, Arbo Adviseur van Werkse!Reanimatie/AED

Wat fijn dat jullie na de verbouwing en opening van de nieuwe tentoonstelling zo snel en vakkundig onze medewerkers hebben kunnen trainen voor de BHV. Ook de BBMI opleidingen waarvoor iedereen met een hoog cijfer is geslaagd zijn een welkome aanvulling op de taken van de beveiligers zodat iedereen de brandmeldcentrale mag bedienen en resetten indien noodzakelijk.

Arnout, Prinsenhof Museum in DelftBBMI

Onze BHV’ers zijn allemaal erg enthousiast over de BHV trainingen en gebouwkennis rondes in de eigen vestigingen. Ook de ontruimingsoefeningen op de locaties werpen nu zijn vruchten af en men ziet nu zelf onveilige situaties. De samenwerking is erg prettig zo en jullie pro-actieve rol speelt daarin een grote rol, ga zo door πŸ˜‰

Sander, Gemeente DelftBrandpreventie

Wij hebben al een langdurige relatie van ruim 25 jaar sinds de oprichting van HBO Safe en telkens nog weten jullie onze BHV’er te boeien met interactieve BHV trainingen in de remise. De ongevallen in de trams zijn realistisch maar ook de communicatie oefeningen met herkenning- en brandveiligheid gerelateerde zoekacties zijn erg goed.

Fred, HBHV HTM in Den HaagBHV cursus

Wat een ontzettende leuke en motiverende instructie hebben jullie ons deze week weer gegeven. Wat hebben de leidsters gelachen en toch heel serieus getraind waarbij de nieuwe richtlijnen en verrijking waren maar ook de nodige vragen opriepen die goed zijn onderbouwd door jullie. Zoals je weet stapten we niet zomaar over van de oude Eerste Hulp opleider in KinderEHBO, maar dat is achteraf toch een heel goede keuze geweest en jullie hebben woord gehouden, het was top!

Marjolanda, Zo Kinderdagverblijf in Den HaagEHBO

Wilt u weten of wij goed werk leveren en betrouwbaar zijn? Bekijk onze projecten en klanten bij u in de buurt. Zo kunt u zelf zien hoe wij werken.

Wilt u contact opnemen met een van onze klanten? Dat kan! Laat het ons weten: neem contact op